Wolf

Wolf

Wolf Oil Corporation is een onafhankelijk smeermiddelenbedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Ze specialiseren zich in het leveren van speciaal aangepaste en technologisch geavanceerde smeermiddelen waarmee motoren beter, sneller, groener en schoner worden.

Oprichting

Wolf Oil is een onafhankelijk smeermiddelen bedrijf dat in 1955 werd opgericht. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke speler in onze industrie. Als familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring en expertise op het gebied van smeermiddelen heeft Wolf Oil een unieke samenwerking ontwikkeld met de leveranciers van additieven. Deze partnerschappen geven hun directe toegang tot de nieuwste technologieën en formules. Hun preferentiële status gecombineerd met de uitgebreide kennis van de productie- en distributieketen en hun uitzonderlijke snelheid op de markt heeft Wolf Oil getransformeerd tot een belangrijke speler in de sector.

Mengspecialisten

Als mengspecialist is Wolf Oil blij met de vele uitdagingen die onze industrie hun biedt en die de productie van smeermiddelen van de hoogste kwaliteit met zich meebrengen. Ze zien deze toegenomen complexiteit als een kans om meer waarde te creëren op elk niveau van de keten. Deze uitdagingen gaan ze aan met een toegewijd R&D-team, een on-site laboratorium en een strenge kwaliteitscontrole gedurende het productieproces. Ze zijn ook volledig geaccrediteerd door officiële instanties en ze hebben alle vereiste OEM-goedkeuringen en ISO-certificeringen. Hierdoor en vanwege de nabijheid van de haven van Antwerpen, een benijdenswaardige toegang tot de rest van de wereld, is Wolf Oil sterk internationaal aanwezig en exporteren ze naar meer dan 95 landen.
 

Visie 

Hun huidige specialisten wijden zich aan het voldoen aan alle vereisten van hun partners, waarbij kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal staan bij al hun activiteiten. Met de gedegen basis die ze gedurende meer dan vijftig jaar hebben opgebouwd, zijn ze ideaal gepositioneerd om klanten innovatieve oplossingen te bieden die toonaangevend in de industrie zijn.
In een wereld van steeds meer geavanceerde techniek stellen ze ons een toekomst voor waar nagenoeg elke machine of motor beter presteert dankzij een op maat gemaakt smeermiddel dat aan heel precieze vereisten voldoet. Kortom, zij willen de weg wijzen in de snel veranderende markt van de smeermiddelen.

Producten

  • Automotive
  • Motorsport
  • Agri 
  • Grondverzet
  • Transport 
  • Industrie 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Wij worden graag uw partner om uw wagenpark, machines, tractoren...  gezond en gesmeerd te houden!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

  • Kleine of grote professionele gebruiker?
  • Wenst u product- of prijs informatie, algemeen of net al heel specifiek?  
  • Bent u benieuwd wat Beroil u kan bieden? 
  • Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw smeermiddelen, additieven & toebehoren?