Additieven

Additieven

Door het gebruik van additieven/toevoegingen verbetert u het rijcomfort en zal u een efficiënter en zuiniger brandstofverbruik waarnemen. Bovendien kunnen dure reparaties voorkomen worden!

Om de rijprestaties van een voertuig optimaal te houden moeten de motor en het koelsysteem regelmatig gereinigd en onderhouden worden. 
Additieven of toevoegingen vermengen zich met vloeistoffen, zoals brandstof, motorolie en koelvloeistoffen en circuleren dus door de wagen. Op deze manier wordt vuil en aanslag verwijderd en vermindert de kans op technische ongemakken. 

Mindere motorprestaties, een slechte start, een hoger verbruik of meer rookontwikkeling? Additieven kunnen zowel een bestaand probleem verhelpen als preventief werken.  Beroil biedt kwalitatieve additieven aan een concurrentiële prijs!

Ons gamma bevat additieven van A-merken voor:

Diesel wagens
Benzine wagens
Motorolie & transmissie 
Koelcircuit
LPG 
... 

U bent zeker en vast bekend met één van onze hoogwaardige merken die wij verdelen zoals: Wynn's , Bardahl, Liqui Moly, Millers Oil, Lucas Oil,...

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Wij worden graag uw partner om uw wagenpark, machines, tractoren...  gezond en gesmeerd te houden!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Enkele producten uit het assortiment Additieven

WD40 SmartStraw

WD40 SmartStraw

Beschermt metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen, verdrijft vocht en smeert het bijna alles. Dankzij de slimme Spray2Ways-technologie kun je het Smart Straw rietje zowel breed als nauwkeurig spuiten.
Lucas Oil Heavy Duty Oil Stabilizer 10001

Lucas Oil Heavy Duty Oil Stabilizer 10001

Toevoeging voor de motorolie en de transmissieolie. Vermindert wrijving, hitte en slijtage in elk type motor! Verbetert de smeereigenschappen van de motorolie dus het olieverbruik en de bedrijfstemperatuur vermindert.
Millers Oil Classic VSPe Power Plus Multishot

Millers Oil Classic VSPe Power Plus Multishot

Een alles-in-één brandstofadditief. Het is een ethanol killer, loodvervanger en octaanverhoger. Wist u dat u met dit product zowel E5 als E10 kunt blijven tanken ? Het neutraliseert tot en met E10 en geeft daarnaast ook een betere smering.
Liqui Moly Cera Tec 3721

Liqui Moly Cera Tec 3721

Hightech keramische slijtagebescherming. Vermindert wrijving en slijtage. Voorkomt direct metaal-op-metaal contact, waardoor de levensduur van de aggregaten wordt verlengd. Vermindert het brandstofverbruik van benzine- en dieselmotoren.
Wynns Injector + Plus + Cleaner 55963

Wynns Injector + Plus + Cleaner 55963

Eenn multifunctioneel benzineadditief om het brandstofsysteem van benzine-injectiemotoren in optimale conditie te houden.
Bardahl Motor Reiniger 5 in 1 3327 / 3326

Bardahl Motor Reiniger 5 in 1 3327 / 3326

Benzine 3327 I Diesel 3326. Werkt efficiënt en veilig op elk deel van de motor. Voorkomt overmatig brandstofverbruik , het verlies van vermogen en de vervanging van dure onderdelen.
Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

  • Kleine of grote professionele gebruiker?
  • Wenst u product- of prijs informatie, algemeen of net al heel specifiek?  
  • Bent u benieuwd wat Beroil u kan bieden? 
  • Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw smeermiddelen, additieven & toebehoren?