STOU & UTTO

STOU & UTTO

U wilt natuurlijk maximale prestaties uit uw tractor of ander off-road voertuig halen. STOU staat voor Super Tractor Oil Universal, UTTO voor Universal Tractor Transmission Oil. Dit lijkt vergelijkbaar, maar is toch absoluut niet hetzelfde.

STOU

Dit is een universeel product geschikt voor verschillende toepassingen in zware landbouw voertuigen. De STOU is een motorolie, maar kan ook worden gebruikt als transmissieolie, als olie voor natte remmen en zelfs als hydraulische olie.

UTTO

De UTTO oliën zijn geschikt voor meerdere toepassingen maar kunnen nooit als motorolie worden gebuikt. Dit is omdat de eisen van de fabrikant (OEM's) steeds hoger liggen & er ook meer complexere motoren worden ontwikkeld.
Universele transmissieoliën voor tractoren zijn bedoeld voor gebruik in transmissies, hydraulische systemen, natte remmen en koppelingen van uw off-road voertuigen. 

Belangrijk

  • Zowel STOU als UTTO kunnen voor veel toepassingen gebruikt worden. Enkel een STOU kan als motorolie worden gebruikt. Een UTTO is dus niet geschikt voor gebruik als motorolie. 
  • Voor nieuwere, complexere systemen voldoet een STOU soms niet aan de eisen van de fabrikant. Een UTTO is dus meer gespecialiseerd om te voldoen aan meer specifieke vereisten van smeermiddelen. 

Weet u niet of u een STOU of UTTO olie moet gebruiken in uw tractor of off-road voertuig?
WIj helpen u graag, neem nu nog contact met ons op! 

Benieuwd wat wij u kunnen bieden?

Wij worden graag uw partner om uw wagenpark, machines, tractoren...  gezond en gesmeerd te houden!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Enkele producten uit het assortiment STOU & UTTO

Er zijn momenteel geen producten beschikbaar

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte

  • Kleine of grote professionele gebruiker?
  • Wenst u product- of prijs informatie, algemeen of net al heel specifiek?  
  • Bent u benieuwd wat Beroil u kan bieden? 
  • Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw smeermiddelen, additieven & toebehoren?